Technikai információk

 

  • Javascript funkciók, Flash: Az oldal fejlett DHTML, JavaScript, Flash és AJAX technológiát használ, ezért javasolt ezen funkciók engedélyezése a böngészőben. Kikapcsolt JavaScript esetén egyes funkciók (pl. animációk, widget-ek) egyáltalán nem vagy csak részlegesen fognak működni.
     
  • Felugró (pop-up) ablakok:A felugró ablakok engedélyezése egyes szolgáltatásokhoz szükséges (pl. fontos információk megjelenítése az oldal megnyitásakor), ezért kérjük a honlap használatához engedélyezze azokat a böngészőjében, a tűzfal vagy tartalomszűrő alkalmazásában.
     
  • Böngésző és felbontás: A honlap fejlesztésénél igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél több böngészővel biztosítsuk a kényelmes használatot. Egyes szolgáltatások azonban megkövetelik olyan technikák alkalmazását, amelyek a régebbi böngészőkkel sajnos már nem működnek (pl.: Internet Explorer 6.0 és régebbi verziói). A honlap fejlesztésénél szem előtt tartottuk, hogy minden eszközzel (PC, laptop, tablet, mobiltelefon) kompatibilis legyen.

 

Az oldal megtekintéséhez és kényelmes használatához ajánlott böngésző:

                               Mozilla Firefox
    Mozilla Firefox 10.0+   
Windows Explorer
    Internet Explorer 9.0+    
Google Chrome
    Google Chrome      
    Apple Safari
        Safari 5.0+      

 

  • Dokumentumok megnyitása, videó és audió állományok lejátszása: A honlapon olvasható információk jelentős része rendelkezésre áll cikkhez kapcsolódó csatolás formában is (pdf és xls formátumban). Az oldalon található videó vagy audió állományok közvetlenül lejátszhatók, amennyiben számítógépén telepítve van az Adobe Flash bővítmény. A legtöbb videó HTML5 kompatibilis böngésző használata esetén Flash bővítmény nélkül közvetlenül a böngésző támogatásával is lejátszható.

 

QR kód

qrcodemin

Elérhetőség

  KoTo IT
- Partner az informatikában
Tel:
+36 (30) 3380306
Fax:
+36 (26) 332415
Weboldal:
Email:

Üzleti partnereink