Egyedi szoftverfejlesztés


development2Cégünk alapítása óta egyik fő profilunk az egyedi szoftvermegoldások fejlesztése. Magasan képzett szakembereink az egyedi szoftverfejlesztéseket a legmodernebb objektum orientált technológiák felhasználásával valósítják meg. Egyedi szoftverfejlesztésünk során az Ön igényeit szem előtt tartva tervezzük- és valósítjuk meg elképzeléseit.

Részletek . . .

 

 

Honlapkészítés


webdesign3 Teljes körű szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakon, rövid határidővel az igény felmérésétől, az egyedi webdesign megtervezésén és az egyedi funkciók programozásán át a hatékony keresőoptimalizálásig (SEO). Programozókból, marketing szakemberekből és hivatásos grafikusokból álló szakértői team foglalkozik a honlapba ágyazandó tartalmi és képi anyagok megkomponálásával.

Részletek . . .

 

 

Domain ügyintézés és tárhelyszolgáltatás


hostingpAz ország egyik leggyorsabb szerverén biztonságos szerverteremben találhatóak azok a villámgyors, megbízható tárhelyek, melyeket megrendelőink számára biztosítunk. A gyorsaság különösen fontos, ha a honlap szeretne a keresőben jó helyet elérni, ezért érdemes rá évente pár ezer forinttal többet rákölteni, hogy a honlapkészítés igazán jól sikerüljön végül. Tárhely csomagjaink használhatók bármilyen webes tartalom kiszolgálására, legyen html weboldal, webáruház vagy tartalomkezelő rendszer (WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Virtuemart stb.).

Részletek . . .

 

 

 

Grafikai tervezés


dizajn4Célunk az, hogy olyan kreatív és innovatív grafikákat készítsünk Önnek, amelyet elégedetten vehet át és érdemben hozzájárul vállalkozása sikeréhez! Az arculattervezésen túl vállaljuk logók, névjegykártyák, kiadványok, illusztrációk, szórólapok, brosúrák, plakátok, üdvözlőlapok, prezentációk elkészítését; és ha kiállításra, bemutatóra vagy egyéb rendezvényre készül, a molinók, roll-upok, egyéb kreatív látványelemek megtervezését is ránk bízhatja.

Részletek . . .

 

 

Értékesítés


computer-hardware-for-saleA hagyományos termékértékesítő cégekkel ellentétben elsősorban ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálását tartjuk szem előtt. Ügyfeleinknek egyedi árajánlat alapján árusítjuk a termékeinket, így hivatalos árlistával nem rendelkezünk.
A hardverek mellett dobozos szoftverek széles palettáját is kínáljuk ügyfeleink részére.
 

Részletek . . .

 

 

Multimédia rendszerek


NAS in the home1Legyen szó hálózati tárhelyről, multimédiás lejátszóról, IP kameráról, cégünk minden igényre kínál megoldást. Forgalmazott termékeink között kiemelten foglalkozunk Synology NAS-okkal, Y-Cam IP kamerákkal, Dune, PopCorn és Med8er médialejátszókkal.
 

Részletek . . .

 

 

  

Keressen minket bizalommal! Megvalósítjuk ötleteit!    Ajánlatot kérek . . .

QR kód

qrcodemin

Elérhetőség

  KoTo IT
- Partner az informatikában
Tel:
+36 (30) 3380306
Fax:
+36 (26) 332415
Weboldal:
Email:

Üzleti partnereink