Egyedi szoftverfejlesztés

devA dobozos szoftverek legtöbb esetben nem felelnek meg a megrendelők egyedi igényeinek, elképzeléseinek. A korlátozott testreszabhatóság és a potenciális integrálási problémák mellett kompromisszumokat is kell kötni. Az egyedi szoftverek az Ön igényeit és ötleteit valósítják meg kompromisszumok nélkül.

 

development2Cégünk alapítása óta egyik fő profilunk az egyedi szoftvermegoldások fejlesztése. Szakembereink az egyedi szoftverfejlesztéseket a legmodernebb objektum orientált technológiák felhasználásával valósítják meg. Együttműködésünk során az Ön igényeit szem előtt tartva tervezzük- és valósítjuk meg elképzeléseit.

 

devÁtadott megoldásainkhoz a garanciális időszakon túl is folyamatos módosítási, fejlesztési szolgáltatással állunk rendelkezésre, ezzel lehetővé téve az aktuális üzleti igények költséghatékony rendszerbeépítését. Készíttethet cége számára több különálló szoftvert is, melyek egymás adatait felhasználva működnek, megtakarítva ezzel a többszöri adatfelvitellel járó esetleges hibákat és költségeket.

 

 

Alkalmazott technológiák


 
            

          delphi

 
 

Ha egyedi szoftverre van szüksége, keressen minket! Megvalósítjuk ötleteit!    Ajánlatot kérek . . .

QR kód

qrcodemin

Elérhetőség

  KoTo IT
- Partner az informatikában
Tel:
+36 (30) 3380306
Fax:
+36 (26) 332415
Weboldal:
Email:

Üzleti partnereink