Honlapkészítés


devA mai üzleti környezetben az online marketing jelentősége egyre növekszik az Internethasználat, okostelefonok és tabletek terjedésének köszönhetően. Cégünk testreszabott és minden igényt kielégítő honlapokat készít. Célunk, hogy a közös együttműködés eredményeképp egy informatív, könnyen kezelhető és igényes honlap valósuljon meg.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakonaz igény felmérésétől, az egyedi webdesign megtervezésén és az egyedi funkciók programozásán át a hatékony keresőoptimalizálásig (SEO). 

 

web-development1A honlapkészítés területén alapvetően két rendszert különböztetnek meg. A statikus honlapokat és a dinamikus web- portálokat.
Az egyszerűbb, statikus weboldal alapvetően az Internetes jelenlétet szolgálja, melynek tartalma ritkán módosul. A cégismertetőn és a szolgáltatások bemutatásán kívül legtöbbször kapcsolatfelvételi oldallal rendelkezik.
A honlapkészítés másik és egyre elterjedtebb formája a dinamikus webportál, mely figyelembe veszi a legújabb fejlesztési trendek és a Web 2.0 fontosságát is. A statikus weboldalakkal szemben a dinamikus weblapok tartalma naprakészen tartása és frissítése fejlesztői segítség nélkül is megoldható. Cégünk a dinamikus webportálok fejlesztését nyílt forráskódú tartalomkezelő (CMS) rendszer segítségével valósítja meg.
 

cms2A nyílt forráskódú rendszerek előnye, hogy sokan vesznek részt a fejlesztésében, ennek köszönhetően sokféle beépülő modul áll rendelkezésre, így előfordul, hogy akár speciális igényekre is már kész megoldásokat lehet találni. A kész megoldások használatával nem csak pénzt, de időt is lehet spórolni. A tartalomkezelőkhöz rendszeresen jelennek meg új verziók, amelyek elsősorban biztonsági problémákat oldanak meg.

Új honlapjához egyedileg tervezett arculatot álmodunk, de lehetősége van előre kialakított sablonok közül is válogatni, amelyet elképzeléseihez igazítunk. Az elkészítés után természetesen igény szerint akár folyamatosan karbantartjuk az oldalakat, bármikor fordulhat hozzánk a meglévő tartalom módosítása és az esetleges bővítéseket illetően is.

 

 

Hogyan készítjük el honlapját


Miami-Web-DesignerTervezés: Előzetes konzultáció keretében elképzelései és ötletei alapján közösen meghatározzuk az Ön számára optimális online megjelenési formát és honlapjának célrendszerét. Ennek alapján összeállítunk specifikációt és ajánlatot. Ezt követően pontosítjuk a specifikációt az Ön igényei szerint és megkezdődik a honlapkészítés.

Látványterv: Látványtervet készítünk honlapjáról. Javaslatot teszünk, az optimális megjelenési formára, stílusra, szem előtt tartva céljait. A látványterv elfogadása után hozzálátunk az oldal felépítéséhez, a programozási feladatok elvégzéséhez. Az oldalakat feltöltjük tartalommal és megkezdjük a honlap tesztelését.

Tesztelés: A honlap készítésének folyamatát erre a célra fenntartott saját tárhelyünkön végezzük, ahol nyomon követhet minden fázist és jelezheti módosítási igényeit.

Átadás: A tesztelés után a kész oldalt feltelepítjük a végleges tárhelyre, ahol a későbbiekben üzemelni fog.

 

Honlapkészítés áraink

 

 
Web szolgáltatások


 • Weboldal tervezés
 • Weboldal készítés
 • Programozás
 • Logo tervezés
 • Webáruház készítés
 • Admin felület

 • Kész honlap üzemeltetése
 • Honlap karbantartás
 • Honlap tartalmi tanácsadás
 • Linképítés
 • SEO
 • Domain/tárhely ügyintézés

web services

 

Kapcsolódó szolgáltatások


web design-nyc-ny

   Arculattervezés            Logo tervezés             Tárhelyszolgáltatás             Domain ügyintézés             E-mail biztosítása     

 

 

Ha honlapot szeretne, keressen minket! Megvalósítjuk ötleteit!    Ajánlatot kérek . . .

QR kód

qrcodemin

Elérhetőség

  KoTo IT
- Partner az informatikában
Tel:
+36 (30) 3380306
Fax:
+36 (26) 332415
Weboldal:
Email:

Üzleti partnereink