Gyakori kérdések


Az üzleti igények elképzelés szerinit megvalósításához elengedhetetlen a teljes körű specifikáció. Munkatársaink a személyes konzultációk során segítenek definiálni az igényt, és koordinálják a folyamatokat.
IP kamerák abban egyedül állóak, hogy kiemelkedően jó minőségű képet adnak. Sokkal élesebb élőképet adnak, mint az analóg CCTV kamerák. Ezen felül lehetőség van a kamera által megfigyelt terület képeit mindenféle rögzítő eszköz nélkül megtekinteni. Annyi kell csak, hogy a kamera valamilyen formában vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) hálózathoz csatlakozzon. Bizonyos kamerákba micro SD kártya is behelyezhető így Önálló rögzítésre is képesek.
IP kamerákat már széles körben alkalmazzák a különböző iparágak, kereskedelmi és vendéglátó egységek valamint állami intézmények. A széles kínálat következtében a magánszemélyek is előszeretettel alkalmazzák ingatlanaik védelmében. Akár a riasztó rendszerek kiegészítő elemeként is használható. - See more at: http://www.ipkamerabazis.hu/#sthash.bJbQFwU6.dpuf
Igen, ez lehetséges. Tárolhatja a képeket a számítógépén, távoli FTP szerveren, NAS (Network Attached Storage) vagy NVR (Network Video Recorder) eszközökön. Ezek merevlemezt igényelnek, viszont a méretét mindig az igényekhez lehet igazítani. Internet kapcsolattal bárhonnan elérhetőeke ezek az eszközök.
Igen. Bizonyos IP-kamerák nemcsak képet (videot) hanem hangot is tud közvetíteni, akár oda-vissza.
Nem. A képek megtekinthetők minden böngészővel amibe beírják az IP kamera címét. A kamerákhoz általában a gyártók adnak olyan szoftvert amivel a helyi hálózaton beléphetünk.
Igen. Az IP-kamera infravörös fényvetőket használ, hogy megvilágítsa maga előtt a területet sötétben. A különbség éjszakai és nappali felvételek között, hogy az éjszakai kép fekete-fehér és nem színes.
Igen, de körültekintőnek kell lenni!
Csak olyan cégnek adjuk meg a kártyaszámunkat internetes fizetéshez, akiben megbízunk! Fontos, hogy a cég honlapja, amelyen keresztül megadjuk adatainkat a https protokoll-t használja a böngésző címsorában a cím előtt.
Magyarországon olyan oldalon vásároljunk ahol vagy kézbesítés során kell fizetni vagy átutalással. Ha megbízunk a cégben, mert például ismert, akkor fizethetünk előre.
További lehetőség a PayPal fizetési lehetőség használata, amennyiben ezt az adott oldal megengedi. Vásárlás előtt tájékozódjunk az eladóról!

QR kód

qrcodemin

Elérhetőség

  KoTo IT
- Partner az informatikában
Tel:
+36 (30) 3380306
Fax:
+36 (26) 332415
Weboldal:
Email:

Üzleti partnereink